Ιωάννα Μαλέσκου: Οι φωτογραφίες με το jet ski «πρόδωσαν» το φλερτ με τον γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων;

Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, βρέθηκε στο επίκεντρο μετά το δημοσίευσε που αφορούσε την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα το νέο της φλερτ με γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Love it, έχει έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο, ο οποίος αναλαμβάνει την εκπαίδευση των αγαπημένων τετράποδων. Όπως είχε αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, οι φίλοι του τον φωνάζουν Ντάνυ και με την παρουσιάστρια γνωρίστηκαν όταν εκείνη του ζήτησε βοήθεια για την σκυλίτσα της, την Μπαλού.

Δες ακόμα: Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιος είναι ο εκπαιδευτής σκύλων που της έχει κλέψει την καρδιά; Δες φωτογραφίες του

Από την πρώτη στιγμή μάλιστα που βγήκε στο δημοσιότητα η παραπάνω γνωριμία της παρουσιάστριας, η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αποφασίσει να κρατήσει τη σιωπή της, κάτι το οποίο και έχει αποφασίσει να κάνει από την αρχή της τηλεοπτικής της πορείας, για θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι κατά καιρούς της έχουν χρεώσει συντρόφους για τους οποίους η ίδια δεν θέλησε ποτέ να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Το φλερτ για την Ιωάννα και τον Κωνσταντίνο φαίνεται πως συνεχίζεται. Το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από την παραλία με λευκό jet ski. Κάνοντας μια αναζήτηση στον προσωπικό λογαριασμού του Κωνσταντίνου είδαμε το ίδιο jet ski σε πρόσφατη φωτογραφία του.

Πιθανώς οι δυο τους έκαναν θαλάσσια σπορ την ίδια χρονική περίοδο του καλοκαιριού, αποφεύγοντας ωστόσο να μοιραστούν μαζί μας κοινά στιγμιότυπα.

Οι νέες φωτογραφίες της Ιωάννα Μαλέσκου με το Jet Ski…

Και αυτή είναι η πρόσφατη φωτογραφία του Κωνσταντίνου με το λευκό Jet Ski…

 

Read More

And More