Ιωάννα Μαλέσκου: Όσα ανέφερε για τις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη

Τη δική της άποψη για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες μετά τις δημόσιες κατηγορίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη θέλησε να πει καταθέσει μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Τετάρτης η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα όσα κατήγγειλε χθες η ηθοποιός κάνοντας τη δική της εκτίμηση και καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας.

“Αισθάνθηκα αμηχανία παρακολουθώντας μια γυναίκα να μιλά και να μοιράζεται ένα τέτοιο συμβάν… Για θέματα τόσο σημαντικά που μπορούν σε χαράξουν και να σε στιγματίσουν… στην περίπτωση της Ζέτας Δούκα που είναι μια γυναίκα που δεν έχει δώσει δικαιώματα, είναι μια γυναίκα που δε διστάζει να μοιράζεται τις εμπειρίες της με τον κόσμο και να δίνει δύναμη στις γυναίκες…. Μη γνωρίζοντας προσωπικά τον κύριο Κιμούλη είμαι αρκετά επιφυλακτική, πάντοτε είναι καλό να ακούγονται οι δυο πλευρές… Δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει συμβεί, βλέποντας όμως έναν άνθρωπο να μιλά και να λυγίζει… Σε καμία περίπτωση είναι καταδικαστέο και κατακριτέο για οποιονδήποτε άνθρωπο να βιώνει οποιαδήποτε μορφή βίας”

Read More

And More