Ιωάννα Μαλέσκου: Πανικός σχολίων στο προφίλ της από οπαδούς του Παναθηναϊκού – Της κάνουν… προξενιό με τον Χεζόνια

Πανικός επικρατεί στο προφίλ της Ιωάννας Μαλέσκου στο Instagram. Στις τελευταίες της αναρτήσεις θα βρει κανείς δεκάδες σχόλια από οπαδούς του Παναθηναϊκού, που της κάνουν προξενιό με τον Μάριο Χεζόνια, τον μπασκετμπολίστα που πήρε δανεικό το «τριφύλλι» από την Μπαρτσελόνα.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού παρακαλούν την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να κάνει κάτι, προκειμένου να μην φύγει ο μπασκετμπολίστας από την ομάδα τους. «Ιωάννα, κάτι πρέπει να γίνει για να μείνει ο Χεζόνια το καλοκαίρι. Έχουμε κάνει υποδοχή, τρέχουμε παντού, παίρνουμε διαρκείας, θα πάρουμε και του χρόνου. Φέτος δεν πάμε γήπεδο, του χρόνου ίσως πάμε, θέλουμε να του κάνουμε κερκίδα, να αράξουμε στο ΟΑΚΑ, να πιούμε καμιά μπύρα και να γλεντάμε τον γαύρο. Σκέψου να είσαι στα επίσημα ε; Φοβερό ε; Κάνε και εσύ κάτι μπας και μείνει. Είναι καλό παιδί, από σωστή οικογένεια, με αρχές» είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μηνύματα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν πριν από μέρες, ο Μάριο Χεζόνια έκανε like σε μία φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου. Λίγες ώρες μετά, το πήρε πίσω, ωστόσο τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να της στέλνει μέχρι και… λουλούδια. Το τι συμβαίνει μεταξύ τους κανείς δεν ξέρει… Πάντως στο ενδεχόμενο ενός τέτοιου ειδυλλίου, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα… πετούσαν στα σύννεφα.

Πάρε μία γεύση από τα σχόλια:

Read More

And More