Ιωάννα Μαλέσκου: «Βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά»

Με τη λήξη της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, έληξε και η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια μετά από δυο χρόνια αποχώρησε από τον σταθμό του Φαλήρου χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Για την ώρα, έχει επιλέξει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της κοντά στη θάλασσα κάνοντας συχνές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram διατηρώντας έτσι ζωντανή την επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάποιες φορές ωστόσο, μέσα από τις αναρτήσεις της η Ιωάννα Μαλέσκου επιλέγει να περνά τα δικά της έμμεσα μηνύματα, όπως αυτό που έγραψα στα τελευταία instastories της.

«Υπήρξαν φορές που αισθάνθηκα να πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό… Αποφάσισα να κρατήσω το «νερό» και να γεμίσω βιταμίνη Sea και D… H ζωή είναι μικρή, το ίδιο και το καλοκαιράκι. Ευχαριστηθείτε το… Κι όπως λέει και ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, τι σημαίνει “ξενέρωσα”;

Βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά. Σοφές κουβέντες που λέγονται με ανάλαφρο τρόπο, όμως “πέφτουν βαριές” αν τις καλοσκεφτείς» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Read More

And More