So this is christmas!

Ιωάννα Μαρτζούκου: Δες τις χριστουγεννιάτικες γωνιές του σπιτιού της που είναι σαν από σελίδες περιοδικού!(pics)

Tα διαφορετικά μας Χριστούγεννα φέτος απέχουν μια ανάσα αφού ήδη φθάσαμε στις 15 Δεκέμβρη. Φέτος αυτά τα… ιδιαίτερα Χριστούγεννα νιώσαμε όλοι την ανάγκη να στολίσουμε νωρίς και να στολίσουμε λίγο παραπάνω! Για να είναι γιορτινά τα σπιτικά μας Χριστούγεννα, όσο περισσότερο γίνεται. 

Ένα από τα σπίτια που έχουν τις πιο stylish στολισμένες γωνιές είναι κι αυτό της fashion expert, Ιωάννας Μαρτζούκου! Η Ιωάννα δεν έχει μόνο στιλ στο ντύσιμο και τις εμφανίσεις της ή στη δουλειά της αλλά και στον τρόπο που διακοσμεί το σπίτι της και μοιάζει σαν είναι από σελίδες κάποιου περιοδικού! Το εντυπωσιακό δέντρο που αντί για κουτιά με δώρα έχει κουτιά από διάσημους οίκους μόδας, η γωνιά με τα αρωματικά κεριά, οι μπάλες με τις γιορτινές ψηλοτάκουνες γόβες και η γωνιά με τα χριστουγεννιάτικα παραμυθένια στολίδια συνθέτουν το πιο γιορτινό σκηνικό στο σπίτι της Ιωάννας!

Δες φωτογραφίες

Η χριστουγεννιάτικη γωνιά με τα αρωματικά κεριά!

Η girly χριστουγεννιάτικη γωνιά

Το δέντρο με τα κουτιά από μεγάλους οίκους μόδας!

Η Ιωάννα θα περάσει για πρώτη φορά φέτος τα Χριστούγεννα με τον γιο της Ιάσωνα και δυο τρεις δικούς της ανθρώπους, μετά το διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Το σπίτι της στολισμένο με το μοναδικό της γούστο, δημιουργεί σίγουρα το πιο γιορτινό chic σκηνικό για υπέροχες χριστουγεννιάτικες σπιτικές στιγμές!

Read More

And More