Ιωάννα Μπέλλα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με τον επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδου

Το 2021 δεν μπήκε και πολύ καλά για την Ιωάννα Μπέλλα, καθώς όπως έγινε γνωστό στις αρχές του έτους, η μελαχρινή καλλονή χώρισε με τον σύντροφό της, Γιάννη Λεωνίδου. Η σχέση ανάμεσα στη Σταρ Ελλάς 2018 και τον Αγγλοκύπριο επιχειρηματία είχε ξεκινήσει στα τέλη του 2019 και εκείνη δήλωνε τρελά ερωτευμένη. Ωστόσο έναν χρόνο μετά, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο, η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της και τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

Αναφέρθηκες πριν στον πρώην σύντροφό σου. Άρα το 2021 σε βρήκε χωρισμένη;

Με τον Γιάννη (σ.σ. Λεωνίδου) δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Αισθανθήκαμε ότι έκλεισε ο κύκλος της σχέσης μας και πήραμε την απόφαση να βάλουμε μια τελεία. Δεν είναι ότι έγινε κάτι συγκεκριμένο και χωρίσαμε. Απλά νιώσαμε ότι δεν πήγαινε άλλο. Τον αγαπάω και με αγαπάει, τον εκτιμώ και με εκτιμάει. Θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο και να προοδεύει στη δουλειά του. Κι αν τον ρωτήσεις, θα σου πει το ίδιο και για εμένα. Από εκεί και πέρα, αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα στη σχέση μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας χωριστά.

Πόσο καιρό ήσασταν μαζί;

Ήμασταν έναν χρόνο μαζί.

Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσετε;

Ναι. Σκέφτηκα κάποια πράγματα τα οποία εξέφρασα στον Γιάννη, τα συζητήσαμε και πήραμε μαζί την απόφαση να χωρίσουμε.

Ποιος ήταν ο λόγος χωρισμού;

Πήρα πολλά πράγματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και χαίρομαι που ο Γιάννης ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου. Όταν όμως είσαι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, γιατί η δουλειά σου σου επιβάλλει να μένεις αρκετές εβδομάδες ή και μήνες στο εξωτερικό, δεν είναι εύκολο να κρατήσεις μια σοβαρή σχέση. Αυτή την περίοδο βάζω σε προτεραιότητα τη δουλειά μου και όχι την προσωπική μου ζωή. Όταν το συζήτησα με τον Γιάννη, συμφώνησε κι εκείνος μαζί μου ότι θα ήταν καλύτερα να τελειώσουμε τη σχέση μας τώρα και να κρατήσουμε μια καλή επικοινωνία, παρά να τη δούμε να φθείρεται και να φτάσουμε σε σημείο να μη μιλάμε.

Μήπως ο Γιάννης σε ζήλευε και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το ότι θα έπρεπε να μένεις στο εξωτερικό;

Καθόλου. Ειλικρινά, εύχομαι ο άντρας που θα παντρευτώ να είναι σαν τον Γιάννη. Είναι ένας άντρας με αυτοπεποίθηση και δεν ζήλευε καθόλου.

Read More

And More