Ιωάννα Μπέλλα: Εντυπωσιακή στο backstage επίσημης φωτογράφισης – Φωτογραφίες

Στο backstage για την επίσημη φωτογράφιση ρούχων του σχεδιαστή Μιχάλη Μανιάτη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την Ιωάννα Μπέλλα.

Η πρώην Σταρ Ελλάς μπορεί να πέρασε όλη την περίοδο της καραντίνας στην Κύπρο μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Λεωνίδα Λεωνίδου, όμως μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας επέστρεψε στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Πρόσφατα, λοιπόν, έγινε η πρώτη φωτογράφιση Έλληνα σχεδιαστή μετά την πανδημία του κορονοϊού για το καλοκαίρι του 2020 με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Μπέλλα. Ο Πέτρος Χόντος βρέθηκε με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE στα παρασκήνια της φωτογράφισης και απαθανάτισε την μελαχρινή καλλονή τόσο κατά την προετοιμασία της όσο και κατά τη διάρκεια των λήψεων.

Ο Μιχάλης Μανιάτης μας δείχνει ένα δείγμα της συλλογής του για το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Ιωάννα Μπέλλα να φοράει κομμάτια από την gold σειρά, η οποία περιλαμβάνει εντυπωσιακά μπούστα και μονόχρωμες φούστες, που αναδεικνύουν άψογα κάθε σιλουέτα. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά του όμορφου μοντέλου ανέλαβε η Λεάννα Μάρκογλου ενώ το styling είναι δια χειρός του Γιώργου Σεγρεδάκη.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More