Ιωάννα Μπέλλα – Γιάννης Λεωνίδου: Χωρισμός μετά από έναν χρόνο σχέσης!

Ποδαρικό με χωρισμό για το 2021 για την καλλονή Ιωάννα Μπέλλα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time η σταρ Ελλάς και ο αγγλοκυπριος επιχειρηματίας Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου δεν είναι πια μαζί.

Η δίμετρη καλλονη επιβεβαίωσε το γεγονός, από το Ντουμπάϊ όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους ”ναι ισχύει δεν είμαστε πια μαζί με τον Γιάννη. Έχουμε χωρίσει εδώ και έναν μήνα περίπου. Τον εκτιμώ και με εκτιμά, όμως  αποφασίσαμε από κοινού να χαράξουμε χωριστούς δρόμους και είμαστε πολύ καλά και οι δυο”.

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι πλέον ελεύθερη και ωραία και έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά αφού αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ντουμπάϊ και πρωταγωνιστεί σε μεγάλες καμπάνιες και φωτογραφήσεις.

Διάβασε επίσης: “Απόβαση” των Ελλήνων στο Ντουμπάι – Τι λέει στο T- LIVE η Ιωάννα Μπέλλα που βρίσκεται εκεί για δουλειές

Να σου θυμίσουμε, πως η σχέση ανάμεσα στη Σταρ Ελλάς 2018 και τον Αγγλοκύπριο επιχειρηματία είχε ξεκινήσει στα τέλη του 2019  και εκείνη δήλωνε τρελά ερωτευμένη. Η πρώτη επίσημη κοινή τους έξοδος είχε γίνει στις αρχές Ιανουαρίου του 2020 στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», όπου τους είχαν απαθανατίσει οι φωτογράφοι κατά την είσοδο τους στο νυχτερινό κέντρο.

Read More

And More