Ιωάννα Μπέλλα: Συνδυάζει δουλειά και διακοπές στη Μύκονο! Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με φόντο τη θάλασσα

Στη Μύκονο για διακοπές βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Ιωάννα Μπέλλα και μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.

Στο νησί των ανέμων, όμως, η Σταρ Ελλάς 2018 δεν είναι μόνη, αλλά μαζί με τον σύντροφό της, τον Κύπριο επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδου. Οι δυο τους πραγματοποίησαν αυτή την απόδραση για να χαρούν τον έρωτά τους, αλλά και τις ομορφιές του νησιού.

Πριν μερικές μέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε να περπατά χεράκι-χεράκι στα κοσμικά Ματογιάννια, αλλά ο φακός «τσάκωσε» και μόνη της την μελαχρινή καλλονή να κάνει… πασαρέλα στην Ψαρρού.

Η μελαχρινή καλλονή, ωστόσο, στο κυκλαδίτικο νησί συνδυάζει διακοπές με δουλειά. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, πραγματοποίησε πρόσφατα μία εντυπωσιακή φωτογράφιση με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο και, φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες σε λευκό και nude χρώμα πόζαρε δίπλα στην πισίνα, εντυπωσιάζοντας όλους όσους βρίσκονταν τριγύρω.

Η Ιωάννα, εμφανώς μαυρισμένη και πιο όμορφη από ποτά, απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι άψογη επαγγελματίας, αφού δεν διαμαρτυρήθηκε στιγμή για την υψηλή θερμοκρασία και τον καυτό ήλιο, και πώς δικαίως αναδείχθηκε η πιο ωραία Ελληνίδα το 2018, κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More