Ιωάννα Μπέλλα – Το περιστατικό λεκτικής βίας από σύντροφό της που την κλόνισε: “Ήμουν σε σοκ και δεν αντέδρασα”

Για την πολύ άσχημη εμπειρία λεκτικής βίας που είχε στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της μίλησε η Ιωάννα Μπέλλα στη Σάσα Σταμάτη και στη Secret των Παραπολιτικών.

Με αφορμή τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, εξομολογήθηκε το περιστατικό λεκτικής βίας που τη σόκαρε, παροτρύνοντας άλλες γυναίκες μα παρόμοιες περιπτώσεις να μιλάνε.

«Έχω δεχτεί λεκτική βία από σύντροφό μου. Και φυσικά έφυγα αμέσως από αυτήν την σχέση. Πάνω σε τσακωμούς μου έλεγε πολύ βαριά λόγια, αναφερόμενος και στα Θεία και στην προσωπική μου ζωή. Μου έλεγε πράγματα τα οποία δεν μπορώ καν να τα πω δημοσίως και άλλα πολλά. Εγώ εκείνη την στιγμή ήμουν σε σοκ και δεν αντέδρασα γιατί η κατάσταση θα είχε ξεφύγει. Σηκώθηκα κι έφυγα έτσι απλά και δεν τον είδα ποτέ. Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να μην αφήνουμε κανένα να μας υποτιμά και να μας φέρεται με άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω συγκλονιστεί με όλες αυτές τις γυναικοκτονίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αφήσει κανέναν να την αγγίζει ή να της ασκεί όποια μορφή βίας» σημείωσε η Ιωάννα Μπέλλα.

Read More

And More