Ιωάννα Μπέλλα: Βρήκε ξανά τη φόρμα της μετά το απίθανο ατύχημα στην τζαμαρία! [vids]

“Κλικ” σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, για την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία συνδυάζει διακοπές και δουλειά στο νησί των Ανέμων. Η Σταρ Ελλάς 2018 ήταν η πρωταγωνίστρια φωτογράφισης που πραγματοποιήθηκε στην VIP σουίτα των €15.000 την ημέρα, στην οποία έχουν φωτογραφηθεί πολλά μοντέλα παγκόσμιου βεληνεκούς όπως η Izabel Goulart.

Η Ιωάννα, πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, πόζαρε με το κυπαρισένιο παράστημα και την περίσσια θηλυκότητά της στον φακό του Θέμη Ιακωβίδη, ο οποίος μετράει 25 χρόνια στον χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας με αμέτρητες συνεργασίες με fashion designers και με παράσημο την ανακήρυξη τού ως ένας από τους καλύτερους φωτογράφους του 1996 από το γαλλικό περιοδικό PHOTO.

Το 24χρονο μοντέλο έντυσε ο σχεδιαστής Χρήστος Πετρίδης, οι δημιουργίες του οποίου έφτασαν κατευθείαν από την μπουτίκ Atelier. Όλοι οι εμπλεκόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Η Ιωάννα Μπέλλα φαίνεται πως βρήκε ξανά τη φόρμα της, μετά το αστείο “ατύχημα” που είχε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της!

Read More

And More