Ιωάννα Μπούκη: Απόδραση στην Κρήτη χωρίς τον Αντώνη Σρόιτερ! [pics,vid]

Τι και αν η Ιωάννα Μπούκη συνεχίζει τις δροσερές της βουτιές… ο Αντώνης Σρόιτερ επέστρεψε στα τηλεοπτικά του καθήκοντα! Ο παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων έβαλε ξανά το κοστούμι του και ξεκίνησε για τα καλά δουλειά, ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Alpha για την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα. Από την άλλη, η καλλονή σύζυγός του δεν έχει ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, καθώς τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη.

Μετά τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασαν οικογενειακώς στο νησί της Πάρου, ο Αντώνης Σρόιτερ επέστρεψε στην πρωτεύουσα ενώ η Ιωάννα μαζί με τις κόρες της Νάντια και Παυλίνα έφυγαν για τον Νομό Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα, μητέρα και κόρες βρίσκονται στην Αγία Πελαγία και συνεχίζουν κανονικά τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Κρήτης.

Πριν δύο ημέρες, μάλιστα, η Ιωάννα Μπούκη πήρε την ευλογία του Αρχιεπίσκοπου Κρήτης, Ειρηναίου: “Η ευλογία του είναι γαλήνη στην ψυχή”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Ιωάννα Μπούκη περνάει ξέγνοιαστα με τις κόρες και τις φίλες της, ενώ τα βράδια δεν διστάζουν να βγουν να διασκεδάσουν! Στην Κρήτη, η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ γιόρτασε και τα γενέθλια της καλύτερης της φίλης, ανεβάζοντας τα στιγμιότυπα στα Instagram Stories της.

Από την άλλη, ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο γραφείο του και δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του… τις καλοκαιρινές διακοπές του! “Όχι δεν είμαι στο γραφείο. Όχι δεν είμαι στο γραφείο. Όχι δεν είμαι…” έγραψε στα social media, προσπαθώντας να ξεχάσει ότι το καλοκαίρι τελείωσε… και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν!

Read More

And More