Ιωάννα Μπούκη: Είναι full time μαμά! Οι χαλαρές στιγμές με την κόρη της [pic]

Η Ιωάννα Μπούκη μπορεί να καταπιάνεται με διάφορα πράγματα μέσα στην καθημερινότητά της, όμως πάνω από όλα είναι μια αφοσιωμένη μαμά. Εκείνη και ο σύζυγός της και γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Σρόιτερ έχουν δημιουργήσει μια ενωμένη και αγαπημένη οικογένεια, με τις δύο κόρες τους να τους χαρίζουν μοναδικές στιγμές ευτυχίας! Οι δυο τους έχουν θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τα δύο κορίτσια και αυτός είναι και ο λόγος που είναι αχώριστοι.

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha μπορεί να βρίσκεται αρκετές ώρες εκτός σπιτιού λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, όμως τα Σαββατοκύριακα φροντίζει να επανορθώνει και να περνά δημιουργικό χρόνο μαζί με την Νάντια και την Παυλίνα. Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού είναι έξι χρονών ενώ η δεύτερη 3,5 χρονών.

Πριν μερικές ώρες, η περήφανη μαμά δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της. Όπως θα δεις, η μικρή κοιμάται στο πλευρό της μαμάς της και η Ιωάννα Μπούκη της δίνει ένα μεγάλο φιλί στο μάγουλο. Η ίδια είναι full time μαμά και το απολαμβάνει!

Δες τη φωτογραφία:

Η Ιωάννα Μπούκη λατρεύει αυτές τις στιγμές!

Read More

And More