Ιωάννα Μπούκη: Μετά το στόλισμα του δέντρου, έφτιαξε μελομακάρονα! (pic)

Η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη για όλους, αφού ο κορονοϊός έχει ανατρέψει κάθε δεδομένο και έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά μας. Στην έναρξη του δεύτερου lockdown, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μπουν νωρίτερα σε εορταστικό mood, προκειμένου να ανέβει η διάθεσή τους και έτσι στόλισαν για τα Χριστούγεννα ήδη από τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη! Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του στόλισαν νωρίς – νωρίς το σπίτι τους για τις γιορτές μαζί με τις δύο κόρες τους, Νάντια και Παυλίνα. Εκτός από το στόλισμα του σπιτιού, αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε τα Χριστούγεννα είναι και τα παραδοσιακά γλυκά. Ο λόγος για τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες.

Η Ιωάννα Μπούκη, λοιπόν, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να φτιάξει τα δικά της μελομακάρονα, γεγονός που έσπευσε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. “Τα μελομακάρονά μου είναι έτοιμα! Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία και αγάπη”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δες τη φωτογραφία:

Και του χρόνου!

Read More

And More