Ιωάννα Μπούκη: Ο γάμος με τον Αντώνη Σρόιτερ, η δυσκολότερη στιγμή που έζησαν και το ενδεχόμενο του τρίτου παιδιού

Η Ιωάννα Μπούκη – Σρόιτερ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη – φτιάχνοντας μελομακάρονα – για τον γάμο της με τον Αντώνη Σρόιτερ, τη δυσκολότερη στιγμή που έζησαν αλλά και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού. Παράλληλα, η Ιωάννα θυμήθηκε τα πρώτα Χριστούγεννά τους αλλά και τον τρόπο που του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

Για τον μπαμπά Αντώνη Σρόιτερ: “Ο Αντώνης είναι πιο αυστηρός στο σπίτι με τα παιδιά. Καμιά φορά μου λέει “σε κάνουν ότι θέλουν”. Όταν τα κορίτσια ήταν μωρά με βοηθούσε πάρα πολύ, δηλαδή τις άλλαζε, τις κοίμιζε και τις κρατούσε να κοιμηθώ εγώ στα πρώτα ξενύχτια. Είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς. Δεν θα πάμε για τρίτο παιδί”.

Για τη δυσκολότερη στιγμή που έζησαν: “Όταν γέννησα την Παυλίνα, μου αρρώστησε γιατί κόλλησε ένα μικρόβιο τότε. Ήταν 18 ημερών και μέχρι 40 ημερών την είχα στην θερμοκοιτίδα για να γίνει καλά. Αυτή είναι η μόνη φορά που πόνεσα πάρα πολύ, δεν ήξερα τι θα γίνει… Ήμουν μικρή και εγώ και δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί όλη η κατάσταση. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά! Νομίζω ότι έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 10 μέρες αλλά το ξεπεράσαμε”.

Για τα πρώτα Χριστούγεννα με τον Αντώνη Σρόιτερ: “Τα πρώτα μας Χριστούγεννα με τον Αντώνη ήταν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Το 2013 ήρθε η Νάντια ήταν Χριστούγεννα. Χριστούγεννα κάναμε και τον πολιτικό γάμο οπότε είναι όλα μαζί”.

Για τα επαγγελματικά της: “Έχω τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων, όμως δεν εξάσκησα ποτέ το επάγγελμα. Μπήκα κατευθείαν στο χώρο της ομορφιάς. Μου έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις για την τηλεόραση αλλά δεν ήταν το σωστό timing για εμένα, γιατί είχα το μεγάλωμα των παιδιών, τώρα είμαι πιο ελεύθερη και ανοιχτή σε προτάσεις”.

Για την γνωριμία και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης: “Με τον Αντώνη κοντεύουμε τα 10 χρόνια μαζί. Την πρώτη κίνηση εννοείται ότι την έκανε ο Αντώνης. Όταν έμεινε έγκυος στην Νάντια, έφτιαξα δύο λευκά μπλουζάκια που έγραφαν “I am dad/mum” μαζί με το τεστ εγκυμοσύνης και τα έβαλα στην πλευρά του στο κρεβάτι. Όταν ήρθε, τα είδε και άσπρισε”.

Read More

And More