Ιωάννα Μπούκη: Συγκλονίζει η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ για την περιπέτεια υγείας που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της κόρης τους

Για την περιπέτεια που πέρασε η μικρή τους κόρη λίγες μέρες μετά τη γέννησή της μίλησε η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη το πρωί της Τρίτης στην Σταματίνα Στιμτσιλή.

 Η Ιωάννα Μπούκη αποκάλυψε πως όταν γεννήθηκε η Παυλίνα τους, λίγες μέρες μετά χρειάστηκε να νοσηλευτεί χωρίς κανείς να γνωρίζει ωστόσο τι έχει. Τα πράγματα μάλιστα δεν εξελίχθηκαν αρχικά όπως θα ήθελαν αφού το παιδάκι τους λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από έναν ιό που στη χώρα μας τότε κανείς δεν ήξερε.

“Ήταν ότι πιο δύσκολο έχω περάσει στη ζωή μου. Ήταν μια περίοδος χαράς επειδή είχε γεννηθεί το δεύτερο παιδί μου. Ήταν 16 ημερών και κόλλησε ένα ιό που δε γνώριζαν στην Ελλάδα. Το μωρό ανέβαζε κάθε μέρα πυρετό, ήταν 16 ημερών οπότε το 37 ήταν ανησυχητικό. Θεωρήσαμε στην αρχή ότι ήταν μια ίωση ήταν και καλοκαίρι. Πήγαμε στο νοσοκομείο, περνούσαν οι μέρες, δε βρίσκαμε τι έχει το παιδί μέχρι που φτάσαμε να νοσηλευτεί το παιδί στη μονάδα ΜΕΘ Νεογνών και έμεινε εκεί μέχρι 40 ημερών. Την πήρα στο σπίτι σχεδόν δυο μηνών. Ήταν μια περίοδος δύσκολη. Παίρνεις το μωρό σου πας στο σπίτι και κάποια στιγμή μετά δεν είχα μωρό, ήταν άδεια η κούνια. Πέρασα πάρα πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις εκείνη την περίοδο. Νεύρα, στεναχώρια, αναρωτιόμουν αν φταίω εγώ, σταμάτησα τη Νάντια για λίγες ημέρες από το σχολείο, κάναμε όλοι εξετάσεις για να δούμε από που είναι αυτός ο ιός και η αλήθεια είναι πως επρόκειτο για έναν ιό που δεν γνώριζαν στην Ελλάδα, λεγόταν pare-covairus. Ήταν πολύ σύνηθες στην Αμερική οπότε μετά τις εξετάσεις που έπαιρνε το παιδί αντιβίωση που δεν έριχνε τον πυρετό, τις τελευταίες ημέρες το παιδί μπορεί και να έφευγε, είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η παιδίατρός μου πήρε τον κουμπάρο της που είναι στην Αμερική και της είπε ότι πρέπει να βάλουμε πλάσμα στο παιδί γιατί είχε μολυνθεί όλο του το αίμα και έτσι σώθηκε το παιδί μου… Μετά από αυτό νομίζω ότι δε θα με πειράξει κάτι άλλο στη ζωή μου, δε θα με στεναχωρήσει” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More