Ιωάννα Παλιοσπύρου: Επέστρεψε στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι – Φωτογραφίες TLIFE

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22.11 στην οδό Μπουμπουλίνας 2 στην Καλλιθέα, στο σημείο που δέχτηκε τον Μάιο του 2020 την επίθεση με το βιτριόλι, η οποία έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέλεξε σήμερα να βρεθεί σε αυτό το σημείο για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανακοίνωσε ότι ιδρύει το Ioanna Paliospyrou Foundation και με το σύνθημα «We heal together» θα στηρίξει θύματα παρόμοιων επιθέσεων.

Οι εγκαυματίες θα μπορούν να βρουν ψυχολογική στήριξη, νομική κάλυψη για τις υποθέσεις τους, υλικά και θεραπείες για την καλυτέρευση των τραυμάτων τους αλλά και τη δυνατότητα επανεύρευσης εργασίας.

«Για μένα είναι ένας τρόπος να δώσω ένα κομμάτι πίσω στην κοινωνία. Το είχα στο μυαλό μου αρκετούς μήνες. Είχα τους ενδοιασμούς μου, γιατί σηκώνω μια ευθύνη στους ώμους μου, αναλαμβάνω ένα σημαντικό έργο. Για μένα είναι έργο ζωής» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στις τηλεοπτικές κάμερες.

 

«Εδώ ξεκίνησε για μένα μια άλλη ζωή με ένα διαφορετικό πρόσωπο. Μια ζωή με πολλά χειρουργεία και πολύ πόνο. Αυτή είναι η ζωή μου πλέον, η περίοδος των χειρουργείων και της ξεκούρασης από τα χειρουργεία» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε για το γεγονός και πρόσθεσε: «Από το σημείο που συνέβη κάτι πάρα πολύ άσχημο μπορεί να ξεκινήσει κάτι πολύ όμορφο για τους εγκαυματίες».

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More