Η πρώτη φωτογραφία

Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η πρώτη συνέντευξη μετά την επίθεση με βιτριόλι: “Μέχρι να συλληφθεί, ζούσα με το φόβο ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει”

Η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου, άλλαξε για πάντα το πρωί 20ης Μαΐου 2020. Πηγαίνοντας στη δουλειά της δέχεται επίθεση στο πρόσωπο με βιτριόλι. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αρχίζει ο Γολγοθάς των πλαστικών επεμβάσεων αποκατάστασης, αφού το βιτριόλι έχει κάψει ένα μεγάλο κομμάτι του προσώπου της. Αιτία όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η ερωτική αντιζηλία.

Φερόμενη ως δράστης είναι μια 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, η οποία συλλαμβάνεται τον περασμένο Ιούνιο. Με ανακοίνωση της τον περασμένο Δεκέμβριο η Ιωάννα απάντησε στους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως  συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι «Άρλεκιν». Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο”.

Η Ιωάννα βρίσκει τη δύναμη και στέκεται ξανά στα πόδια της. Σήμερα σπάει τη σιωπή της και δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Παρασκευή και μιλάει για την τραγική εμπειρία της. “Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει” λέει για την 35χρονη κατηγορούμενη.

Το περιοδικό θα δημοσιεύσει τη συνέντευξη αλλά και μια φωτογραφία της Ιωάννας, μετά το τραγικό γεγονός

 

Read More

And More