Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξέσπασε μετά την επίθεση με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών – “Αιμορραγούν οι ζωές μας”

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με βιτριόλι ιερέα εναντίον επτά μητροπολιτών που σημειώθηκε χθες το απόγευμα.

Παρακολουθώντας τη συγκεκριμένη είδηση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου που ένα χρόνο πριν έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι και μέχρι σήμερα ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει σε μια κανονικότητα, θέλησε να πάρει θέση ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξουν άλλα θύματα.

“Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε τοξικές ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες. Ένα χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές.

Γιατί πιστεύουν πως δε τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει ένα χρόνο μετά είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμιτισμού μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται μέσα από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας” έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Read More

And More