Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο δικηγόρος της εξηγεί γιατί ζήτησε να είναι παρούσα στη δίκη

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε σήμερα το πρωί ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, της νεαρής γυναίκας που δέκα μήνες πριν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι και σήμερα ανοίγει την καρδιά της στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό ΟΚ! και εξομολογείται πως βιώνει η ίδια όλη αυτή την περιπέτεια. (διάβασε εδώ απόσπασμα από τη συνέντευξή της)

Ο δικηγόρος της Ιωάννας ανέφερε πως η ίδια έχει ζητήσει να είναι παρούσα στη δίκη που θα γίνει προκειμένου να δει από κοντά την κατηγορούμενη και να τη ρωτήσει τον λόγο που θέλησε να την επιτεθεί με αυτόν τον τρόπο.

“Η Ιωάννα θέλει να είναι παρούσα στη δίκη. Θέλει να σταθεί μπροστά στην κατηγορούμενη και να την ρωτήσει ένα γιατί. Αυτό που έχει γίνει είναι πραγματικά χωρίς λόγο, έχει γίνει από μίσος, κακία, ζήλεια. Η Ιωάννα είναι πραγματικά δυνατή, ξέρει τα πάντα για την υπόθεση, και μου έκανε μεγάλη εντύπωση που μου είπε ότι το μόνο που θέλει είναι να σταθεί μπροστά της και να τη ρωτήσει με ηρεμία γιατί περιμένοντας μια απάντηση.

Δεν έχει τελειώσει ακόμα η διαδικασία την ανάκρισης, θεωρώ θα τελειώσει σύντομα και θα πάμε σε δίκη… Υπάρχουν πράγματι στοιχεία ότι η κατηγορούμενη έψαχνε τρόπο να μπει στο νοσοκομείο και να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Ζητούσε πληροφορίες από συγγενικό πρόσωπο της Ιωάννας να μάθει αν υπάρχει ασφάλεια στο νοσοκομείο.

Read More

And More