Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο Γολγοθάς συνεχίζεται – «Έχει μπροστά της δέκα δύσκολα χειρουργεία», λέει η γιατρός της

Τουλάχιστον δέκα χειρουργεία εκκρεμούν ακόμα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπως ανέφερε το πρωί του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου. Μπορεί η βιτριολίστρια, η 37χρονη Έφη, να καταδικάστηκε ομόφωνα σε 15 χρόνια φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας για την επίθεση με βιτριόλι, ωστόσο ο Γολγοθάς για την Ιωάννα Παλιοσπύρου θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου…

«Η Ιωάννα έχει γλιτώσει τη ζωή της, ενώ έχει κλείσει τις πληγές της, καθώς δεν έχει ανοιχτά τραύματα. Τώρα καλούμαστε να διαχειριστούμε τις ουλές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι στόχοι μας είναι δύο: η λειτουργικότητα και η αισθητική» σημείωσε η κ. Καλοφώνου.

«Έχουμε συζητήσει με την Ιωάννα και έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες, έχουμε εστιάσει στον τράχηλο, στο μάτι και στο αυτί ώστε να έχει μια καλύτερη κίνηση, λειτουργικότητα και αισθητική» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η κ. Καλοφώνου, μάλιστα, τόνισε πως τα χειρουργεία που εκκρεμούν είναι πολλά, αλλά ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα για κενά εξαμήνου ανάμεσα στις επεμβάσεις, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των «πληγών» ψυχικά και σωματικά.

Εξήγησε, δε, ότι πρόκειται για μεγάλα χειρουργεία που μπορεί να έχουν επιπλοκές, παρά το ότι τα πράγματα έως τώρα έχουν πάει  καλά.

Read More

And More