Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πλήθος επωνύμων στο dinner πάρτι για τον έναν χρόνο λειτουργίας του ιδρύματός της – Φωτογραφίες TLIFE

Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 22/11, για τον ένα χρόνο λειτουργίας του ιδρύματος, «Ιωάννα Παλιοσπύρου».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας. Κυρίαρχο χρώμα ήταν το ροζ, όπως άλλωστε ροζ είναι και το σήμα του ιδρύματος, ενώ με το ίδιο χρώμα επέλεξε να ντυθεί και η οικοδέσποινα της βραδιάς.

Επώνυμοι από τον χώρο της ελληνικής showbiz βρέθηκαν εκεί προκειμένου να δείξουν τη στήριξή τους στο εν λόγω ίδρυμα και την προσπάθειά του εν λόγω – μη κερδοσκοπικού οργανισμού- που στόχο έχει τη στήριξη και την ενημέρωση των εγκαυματίων.  Αφορμή άλλωστε για την ίδρυση του οργανισμού αυτού, στάθηκε η επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πριν μερικά χρόνια η ίδια η Ιωάννα Παλιοσπύρου, την ώρα που πήγαινε στην εργασία της.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το παρών ήταν οι: Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, η Μαρία Μπακοδήμου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ζέτα Δούκα, η Ελένη Τσολάκη, η Μαρίνα Πατούλη, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με τη σύντροφό του Γεωργία Σιακαβάρα, η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, η Σόφη Πασχάλη, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Έλενα Κρεμλίδου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφο της κ.α.

Κατερίνα Στικούδη , Βαγγέλης Σερίφης

Μαρία Μπακοδήμου

Κατερίνα Καραβάτου

Ιωάννα Παλιοσπύρου, Ζέτα Δούκα

Ιωάννα Μαλέσκου

Ελένη Τσολάκη

Μιχάλης Ζαμπίδης. Σόφη Πασχάλη

Γεωργία Σιακαβάρα, Κωνσταντίνος Πλεύρης

Ιωάννα Παλιοσπύρου, Μαρίνα Πατούλη

Φελίσια Τσαλαπάτη, Μαριάντα Πιερίδη

Κάτια Ταραμπάνκο. Έλενα Κρεμλίδου

Νάνσυ Παραδεισανού, Τόνια Φουσέκη, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Βλάσης Χολέβας, Δημήτρης Παπανώτας, Γιώργος Λάγιος

Ραμόνα Βλαντή, Βασίλειος Κωστέτσος, Πηγή Δεβετζή

Κώστας Φραγκολιάς, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Γιάννης Σπαλιάρας

Γιώργος Λάγιος, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Τόνια Φουσέκη, Λάκης Γαβαλάς

Η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της

Νάνσυ Παραδεισανού. Δημήτρης Ουγγαρέζος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More