Ιωάννα Παππά: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, λίγο πριν γεννήσει!

Η Ιωάννα Παππά διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, αφού από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πάντο. Στα 42 της χρόνια, η ηθοποιός βρίσκεται ήδη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Η ηθοποιός, η οποία είναι χαμηλών τόνων και επιδιώκει να απασχολεί τα Μέσα μόνο με τη δουλειά της, προς έκπληξη πολλών, έκανε δύο πολύ τρυφερές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έκανε να… λιώσουμε. Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν ζήσει το θαύμα της μητρότητας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές δύο υπέροχες φωτογραφίες που έβγαλε, κρατώντας την πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Σούνιο 2019. #portrait #view #blackandwhite #photography #summertime #sounio #greece #2019», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια με ευχές για το μωράκι που έρχεται, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Μπορεί η Ιωάννα Παππά να μην έχει πάρει πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ωστόσο, η κοιλιά της έχει φουσκώσει πολύ. Πάρα πολύ.

Read More

And More