Ιωάννα Παππά: Είναι ερωτευμένη με τον γιο της! [pic]

Μια ευτυχισμένη μανούλα είναι τους τελευταίους δύο μήνες η Ιωάννα Παππά. Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία αναμένεται να επιστρέψει τέλος του μήνα στο θέατρο (θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Ο Χορός της φωτιάς” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά) είδε τη ζωή της να αλλάζει από την ημέρα που κράτησε στα χέρια της τον γιο της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Πάντο. Η Ιωάννα Παππά μπορεί να είναι 42 χρονών, όμως για χάρη του νεογέννητου μωρού της έχει γίνει ξανά παιδί και χαίρεται τη κάθε στιγμή που περνά μαζί του!

Το μεσημέρι της Τρίτης, η διάσημη μανούλα δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία του γιου της! Η Ιωάννα μας έδειξε για δεύτερη φορά τον μπέμπη της, εκφράζοντας την αγάπη της για εκείνον στα hashtags της λεζάντας!

«Ήρθε στη ζωή μας αυτό το υπέροχο, ακριβό δώρο, το οποίο όντως μας ξενυχτάει! Κοιμάμαι τρεις με τέσσερις ώρες το πολύ, όταν τα καταφέρνω, αλλά δεν γκρινιάζω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν χορταίνω να τον βλέπω… Αν δεν έχεις ζήσει αυτό το θαύμα της φύσης, δεν μπορείς, όσα κι αν σου έχουν πει, να καταλάβεις τι είναι να έχεις στα χέρια σου το παιδί σου που περίμενες με μεγάλη λαχτάρα εννιά μήνες», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στην Real News.

Read More

And More