Ιωάννα Παππά: Η εξομολόγηση για τον 18 μηνών γιο της και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα

Η Ιωάννα Παππά αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα επιτυχημένη σειρά του Mega “Έξαψη”. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ TV” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και μίλησε για τη μητρότητα ενώ αποκάλυψε πώς οραματίζεται τη ζωή της από εδώ και πέρα.

Έρχομαι και στην προσωπική σου ζωή. Είσαι μαμά ενός μόλις δεκαοχτώ μηνών μικρού αγοριού. Πόσο σε έχει αλλάξει η μητρότητα;

Με έχει κάνει πιο χαρούμενη και ευδιάθετη. Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο πλάσμα που μου προκαλεί μόνο εγκάρδια αισθήματα. Η ύπαρξη αυτού του παιδιού με όλο αυτό που βιώνουμε με βοηθά πάρα πολύ. Μπορώ να σου πω ότι ξεχνάω σε μεγάλο βαθμό ότι μας συμβαίνει. Έχω αποκτήσει περισσότερη υπομονή. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα μιας ολοκλήρωσης που έρχεται από την πρώτη ημέρα της γέννησης του.

Ήσουν έτοιμη να γίνεις μαμά;

Μόνο. Έγινε πολύ συνειδητά όλο αυτό. Δε θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά.

Με τον σύντροφο σου είστε ένα πραγματικά ανατρεπτικό ζευγάρι που συνειδητά αποφασίσατε να κάνετε σύμφωνο συμβίωσης και ονοματοδοσία στο μικρό σας. Είναι πολύ ωραίο ότι βαδίζετε σύμφωνα με τις τυπικές κοινωνικές επιταγές.

Νομίζω ότι πια δεν υπάρχουν αυτά στην εποχή μας.

Πώς οραματίζεσαι τη ζωή σου από εδώ και πέρα;

Θα ήθελα να μπούμε ξανά σε μία διαφορετική ροή στα πράγματα. Δε μπορώ να κοιτάξω πιο μπροστά γιατί υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή οπότε θεωρώ μάταιο να σκέπτομαι πώς θα είμαι σε δέκα χρόνια. Καταλάβαμε όλοι ότι δε μπορούμε να κάνουμε τόσο βαθύπνοα σχέδια οπότε αρκούμαι στο τώρα. Να έχω τους ανθρώπους που αγαπώ δίπλα μου, να είμαι δημιουργική, υγιής, ενεργή και μέχρι εκεί.

Read More

And More