Ιώαννα Παππά: Η συγκατοίκηση με τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο του γάμου

Μπορεί η Ιωάννα Παππά να έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της κουμπάρας της Λένας Παπαληγούρα όμως όπως η ίδια εξομολογείται τα σχέδια γάμου δεν είναι προτεραιότητά της. Η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωή της αφού τόσο η προσωπική της ζωή όσο και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η σχέση της με τον σύντροφό της Κώστα Πάντο την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη αφού στο πρόσωπό του έχει βρει όλα όσα έψαχνε σε έναν άνδρα ενώ η θεατρική παράσταση “Αμλετ” όπου συμμετέχει συνεχίζει για δεύτερη σεζόν.

Η Ιωάννα πριν λίγες εβδομάδες πάντρεψε την κολλητή της φίλη και ηθοποιό Λένα Παπαληγούρα με τον αρχιτέκτονα Άκη Πάντο, σχέση που δημιούργησε η ίδια η Ιωάννα με τον σύντροφό της. Ο σύζυγος της Λένας λοιπόν, είναι αδερφός του συντρόφου της Ιωάννας Παππά. Η Ιωάννα, από την στιγμή που γνώρισε τον αδερφό του Κώστα επέμενε να τον γνωρίσει στην κολλητή της φίλη. Και όπως έδειξε η ιστορία πολύ καλά έκανε αφού το προξενιό έπιασε και το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και τώρα περιμένει το πρώτο του μωρό.

Όσον αφορά την Ιωάννα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Real”, συνεχίζει να συγκατοικεί με τον Κώστα Πάντο στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να σκέφτεται προς το παρόν να επισημοποιήσει τη σχέση της. Οι δύο τους ζουν τον έρωτά τους στην ερωτική τους φωλιά και έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι.

 

Read More

And More