Ιωάννα Παππά – Λένα Παπαληγούρα: Είναι ξετρελαμένες με τους γιους τους! Βόλτα μαζί τους στο Σύνταγμα [pics]

Είναι χαζομαμάδες και δεν το κρύβουν! Ο λόγος για την Ιωάννα Παππά και τη Λένα Παπαληγούρα, οι οποίες έχουν δημιουργήσει μια δυνατή σχέση μεταξύ τους. Οι δύο επιτυχημένες γυναίκες εκτός από κολλητές και κουμπάρες, είναι και οικογένεια, αφού οι άνδρες τους είναι αδέρφια. Ο Κωνσταντίνος και ο Άκης Πάντος φαίνεται πως είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στο χώρο της υποκριτικής, καθώς κατάφεραν να γοητεύσουν δύο από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Η Ιωάννα Παππά και ο Κωνσταντίνος Πάντος έγιναν γονείς τον περασμένο Αύγουστο, ενώ η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος τον Νοέμβριο του 2018. Τα δύο αγόρια τους, δεδομένου ότι έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας, πρόκειται να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι! Η Ιωάννα Παππά, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως η κουμπάρα της την έχει βοηθήσει πολύ στην ανατροφή του γιου της, αφού είχε απάντηση για κάθε απορία της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τις δύο μανούλες στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της βόλτας τους μαζί με τους γιους τους. Με casual look και γυαλιά ηλίου, η Ιωάννα Παππά και η Λένα Παπαληγούρα απόλαυσαν τον περίπατό τους, ενώ παράλληλα έκαναν και τις αγορές τους.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More