Ιωάννα Παππά: “Μου έστελναν ότι είναι ντροπή που έγινα μητέρα μετά τα 40”

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Παππά. Η ηθοποιός βρέθηκεστο πλατό του The 2night Show προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή τη νέα της τηλεοπτική δουλειά  στο MEGA.

Η Ιωάννα Παππά μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μητρότητα την οποία βίωσε μετά τα 40 αλλά και για τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε για αυτή της την επιλογή.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι».

«Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, «ντροπή σου σε τέτοια ηλικία» και «τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει» και τέτοια! Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή.

Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους…. Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

Read More

And More