Ιωάννα Πηλιχού: Ξέρουμε τι έκανε λίγο πριν φύγει για το Survivor 2! [pic]

Σε μόλις 11 ημέρες κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του Survivor! Η παραγωγή τρέχει με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τα πρώτα γυρίσματα. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει ήδη “κλείσει” η ομάδα των Διάσημων, οι οποίοι θα ταξιδέψει ως την Καραϊβική, ενώ η αναχώρησή των 24 παικτών αναμένεται να γίνει αυτή την Κυριακή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί αρκετά ότι θα συμμετάσχουν στο Survivor 2 είναι και αυτό της Ιωάννας Πηλιχού! Όλα δείχνουν πως η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE νιώθει μεγάλη χαρά αλλά και αρκετό άγχος για την συμμετοχή της στο δημοφιλές reality επιβίωσης.

Λίγο πριν φύγει, για να αγωνιστεί στα απαιτητικά αγωνίσματα του Survivor, η Ιωάννα έκανε το τελευταίο της beaute! Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στο Celebrity Eyelashes, ώστε η Νανά Αγγελοπούλου να της βάλει καινούργιες βλεφαρίδες. Στη συνέχεια πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, με την κ. Νανά να εύχεται στην παίκτρια της ομάδας των “Διάσημων” τα καλύτερα!

Δες την φωτογραφία:

Read More

And More