Ιωάννα Πηλιχού: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της;

Η Ιωάννα Πηλιχού βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της. Καθημερινά τρέχει για τα γυρίσματα του επιτυχημένου “Daddy Cool”, ενώ ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Το ζευγάρι της χρονιάς” στο πλευρό του Πυγμαλίωνα Δοδακαρίδη. Στον ενδιάμεσο χρόνο ασχολείται με το νέο επιχειρηματικό βήμα που ανέλαβε με τον σύντροφό της, Μάκη Τσούφη, μια εταιρία παραγωγής δηλαδή, που ασχολείται με projects που έχουν να κάνουν με εικόνα και ήχο.

Η ίδια δήλωσε στη Realnews: “Είμαι πολύ καλά και κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Ο Μάκης είναι ο μαέστρος στα τεχνικά θέματα της δουλειάς και εγώ ως script manager κάνω πράξη τις ιδέες που έχει κάθε φορά”.

Το ζευγάρι από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους ζει ένα κεραυνοβόλο έρωτα και αποφάσισε να μοιραστεί την ίδια στέγη από το πρώτο χρονικό διάστημα. Σε λίγο κλείνουν τρία χρόνια μαζί και όταν ρωτήθηκε η ηθοποιός αν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η ίδια απάντησε: “Είμαστε καλά και δεν σκεφτόμαστε προς το παρόν ούτε γάμο ούτε οικογένεια”.

Η Ιωάννα συμπλήρωσε πως δεν ονειρεύεται έναν συμβατικό γάμο με νυφικό, πολλούς καλεσμένους και δεξίωση. ”Ακόμα και να αποφάσιζα να παντρευτώ, σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά το γάμο μου. Σε ένα εξωκλήσι με λίγους καλεσμένους σε ένα νησί. Κάπως έτσι”.

Όσον αφορά στον ερχομό ενός παιδιού, δεν αποκλείει την πιθανότητα, απλά τώρα δεν πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Προς το παρόν έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε πράγματα που αγαπάει, όπως είναι η δουλειά της και ο σύντροφός της.

Read More

And More