Ιωάννα Σιαμπάνη: Έγκυος η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 8/5, η Ιωάννα Σιαμπάνη, το πρώην κορίτσι του My Style Rocks ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο και σύντροφος του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου ανήρτησε μία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά, καθώς και ακόμη δύο στιγμιότυπα με τη μητέρα της από το παρελθόν.

«Θα γίνεις μαμά και θα με καταλάβεις… έτσι μου έλεγες πάντα. Μανούλα μου η αγάπη σου ήταν και είναι απεριόριστη, σαν αυτή καμία. Τώρα θα την μοιραστώ με το αγγελούδι μας που θα σε λέει γιαγιά. Σ ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, τις θυσίες, την ασφάλεια, τις συμβουλές. Σ αγαπώ, σε λατρεύω και ΝΑΙ τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω. Αυτό είναι ζωή και την δίνουμε εμείς, οι μανούλες που έγιναν ή θα γίνουν. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και σε αυτές που δίνουν αγάπη απλόχερα σε παιδιά κι ας μην τα έχουν γεννήσει» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Σιαμπάνη αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της.

Δες την ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Σιαμπάνη:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Siampani (@ioanna__siampani)

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος είναι περισσότερο από πέντε χρόνια σε σχέση. Ο επιχειρηματίας είχε κάνει πρόταση γάμου στη μητέρα του πριν από μερικούς μήνες.

«Ο Τζίμης είναι ο σύντροφός μου αρκετά χρόνια τώρα, έχουμε επισημοποιήσει και τη σχέση μας. Μου έκανε πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων μου. Δεν έχω προλάβει ούτε ναι θα πω! Ήταν κάτι το οποίο και οι δύο το περιμέναμε, οπότε το ένιωσε και το είπε πολύ όμορφα. Χάρηκα πολύ» είχε αποκαλύψει η Ιωάννα Σιαμπάνη στο Open Weekend.

Read More

And More