Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Οι επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο τους στο Καβούρι

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πρόσφατα, η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Ο επιχειρηματίας και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks συνδέονται με μια σχέση ετών η οποία τους οδήγησε στην πιο ιδιαίτερη μέρα της κοινής τους ζωής, στην ημέρα του γάμου τους.

Η Ιωάννα Σιαμπάνης και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι με την όμορφη νύφη να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη ανέβασε στο instagram τις επίσημες φωτογραφίες του γάμου της με τους followers της να στέλνουν τις ευχές τους για τη νέα ζωή δίπλα στον αγαπημένο της, αλλά και το μωράκι που περιμένουν.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τον γάμο:

Ιωάννα Σιαμπάνη για εγκυμοσύνη

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στο instagram, η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της: «Σίγουρα δεν είναι δύσκολη, ωστόσο αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, ειδικά το πρώτο τρίμηνο. Γενικά δεν θα χαρακτήριζα καμία εγκυμοσύνη εύκολη. Είναι σίγουρα από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους ο ερχομός ενός μωρού, είναι όμως και πολύ ψυχοφθόρο.

Έχει να αντιμετωπίσεις τα άγχη των πρώτων εξετάσεων, τις αλλαγές στο σώμα, τις διαδικασίες προσαρμογής του οργανισμού, τις αδιάκριτες ερωτήσεις, τα ορμονικά και τους φόβους», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Σιαμπάνη για το μωράκι που περιμένει.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More