Ιωάννα Τούνη: Άλλαξε hair look και μας δείχνει το αποτέλεσμα [pic]

Η Ιωάννα Τούνη είναι στα καλύτερά της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Η ξανθιά influencer τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση και συγκατοικεί με γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης που ακούει στο όνομα Χρήστος Τσεβρεντζής. Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους στη συμπρωτεύουσα, περνώντας όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media, καθώς αποτελεί και αντικείμενο της δουλειάς της, αφού καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Πριν λίγες ημέρες, η ίδια – προς έκπληξη όλων – ανακοίνωσε δημόσια τη νέα της σχέση, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της, ενώ τώρα μας δείχνει την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση.

Όπως θα δεις, η ξανθιά Θεσσαλονικιά θέλησε μετά από πολύ καιρό να αλλάξει hair look και έτσι έκανε αφέλειες, που ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ! Ωστόσο, η ίδια φοβήθηκε να κόψει τη μακριά χαίτη της και έτσι πρόσθεσε ποστίς, δηλαδή μαλλιά τα οποία μπαίνουν και βγαίνουν, όποτε εκείνη το επιλέξει.

Με ή χωρίς αφέλειες η Ιωάννα Τούνη είναι μια κούκλα!

Read More

And More