Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Βενετία

Στη Βενετία ταξίδεψαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε το νέο του ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο έκρυβε μια τεράστια έκπληξη για την γνωστή Influencer η οποία δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της, η Ιωάννα Τούνη είπε το μεγάλο «Ναι».

«Ναι, Sorry I’ am taken», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λίγο πριν την αποκάλυψη για την πρόταση γάμου είχε ανεβάσει βίντεο με την Ιωάννα Τούνη να σκουπίζει τα δάκρυά της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι έχει συμβεί.

 

Το ζευγάρι μετρά 1,5 χρόνο κοινής ζωής, καθώς το περσινό καλοκαίρι με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, η Ιωάννα και ο Δημήτρης επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μετά από μια σειρά έντονης φημολογίας για την προσωπική τους ζωή.

Ιωάννα Τούνη – Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

 

Στα μέσα του Ιουλίου, η Ιωάννα Τούνη κρατώντας το θετικό τεστ εγκυμοσύνης ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της.

«Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ! Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή οικογένεια!» ανέφερε, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έρχεται ο γιος τους!

 

Μερικές εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι βρέθηκε στο baby shower το οποίο διοργάνωσαν στενοί φίλοι προκειμένου να αποκαλυφθεί το φύλο του μωρού το οποίο είναι αγοράκι.

«Ίσως το Καλύτερο καλοκαίρι για μένα, μπορεί να μην έκανα διακοπές πολλές. Αλλά η αναμονή του γιου μου με κάνει να χαμογελάω κάθε μέρα!!!!» έγραψε στο Instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του!

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παντρεύονται

 

Η Ιωάννα Τούνη με τη νέα της ανάρτηση αποκάλυψε την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, χωρίς ωστόσο να περνά σε λεπτομέρειες για σχέδια και προετοιμασίες γάμου, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164