Ιωάννα Τούνη: Διασκέδασε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Σιδεράκη! [pics]

Η Ιωάννα Τούνη θεωρήθηκε μία από τις πιο σέξι παρουσίες του My Style Rocks. Μπορεί να μην κέρδισε το reality μόδας, αλλά σίγουρα εντυπωσίασε με την εμφάνισή της τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους κριτές. Βέβαια, η 24χρονη καλλονή από την Θεσσαλονίκη είχε γίνει γνωστή πριν μπει στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, μέσα από τη σχέση που διατηρούσε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Γιάννη Σιδεράκη.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ιωάννα στο Estate να διασκεδάζει με τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά. Μάλιστα, στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί, μόλις λίγα τραπέζια δίπλα της βρισκόταν και ο Γιάννης Σιδεράκης! Το πρώην ζευγάρι, φυσικά, καθόταν σε διαφορετικά τραπέζια και ο καθένας διασκέδαζε με την δική του παρέα.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Γιάννης Σιδεράκης έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και μάλιστα έμεναν κάτω από την ίδια στέγη, στην πόλη των Τρικάλων. Τα πρώτα σύννεφα στην σχέση τους δεν άργησαν να έρθουν, με συνέπεια το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

“Είμαι fan του μελαχρινού. Θέλω ο άλλος, στο μυαλό, να είναι πιο ψηλός από μένα. Μου αρέσει να νιώθω ότι μου επιβάλλεται και με την παρουσία του και με την προσωπικότητά του” είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town για το τι την ελκύει σε έναν άντρα.

Read More

And More