Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έρχεται ο γιος τους! Όσα έγιναν στο gender reveal party

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζονται να υποδεχτούν τoν γιο τους!

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου, το ζευγάρι περιμένει αγοράκι, ενώ οι φίλοι του ζευγαριού διοργάνωσαν το gender reveal party στο οποίο και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού τους.

Σε έναν εντυπωσιακό κήπο με πισίνα στην Χαλκιδική, ο Δημήτρης και η Ιωάννα βρέθηκαν ως καλεσμένοι στο πάρτι που ετοίμασαν για τους ίδιους!

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη:

Η τρυφερή φωτογραφία με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη:

Η στιγμή της αποκάλυψης:

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο αλλά το σκηνικό μετατράπηκε σε μπλε χρώμα, όταν τα μπλε καπνογόνα άρχισαν να βγαίνουν πάνω από την πισίνα, σηματοδοτώντας έτσι το αγοράκι που έρχεται για την Ιωάννα και τον Δημήτρη.

 

 

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Τρελαμένος» με τον γιο που έρχεται!

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη αποκάλυψη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ευχόταν για τα γενέθλια της αγαπημένης του, εκφράζοντας την επιθυμία του να αποκτήσουν αγοράκι.

Η στιγμή της αποκάλυψης έκανε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να «τρελαθεί» από τη χαρά του.

«Δεν ξέρω αν θα γίνω καλός πατέρας, δεν υπάρχει πετυχημένη συνταγή. Υπάρχει αγάπη, θέληση. Δεν φοβάμαι γιατί όταν είσαι εσύ ολοκληρωμένος, όσο μπορείς ως άνθρωπος, θα δώσεις και ολοκληρωμένα πράγματα στο παιδί σου. Εννοείται θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα», δήλωνε στις αρχές του έτους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιλώντας για την προσωπική του ζωή.

Ιωάννα Τούνη:  «Σαν τρελή θέλω κοριτσάκι» – Όσα δήλωνε πριν την αποκάλυψη

Λίγες ώρες πριν την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού η Ιωάννα Τούνη δήλωνε ανοιχτά στο instagram πως θέλει κοριτσάκι.

Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι».

 

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ερωτευμένοι στην πισίνα 

Η ιδιαίτερη μέρα η οποία συνέπεσε με τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη ολοκληρώθηκε με τους χορούς του ζευγαριού, λίγο μετά την αποκάλυψη για το αγοράκι που περιμένουν. 

Σε λίγους μήνες η Ιωάννα και ο Δημήτρης θα κρατούν στην αγκαλιά τον γιο τους!

Φωτογραφίες – Βίντεο: Instagram

 

 

Read More

And More