Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έτσι πέρασαν στην Πάρο με τον 4 μηνών γιο τους – Φωτογραφίες και βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είδαν την καθημερινότητά τους να αλλάζει πριν τέσσερις μήνες, όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει καταφέρει να μην επηρεάσει αυτό τη ζωή του και συνεχίζει να ταξιδεύει και να κάνει ευχάριστα πράγματα, έχοντας πάντα μαζί του τον μπέμπη! Έτσι, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όχι μόνο ταξίδεψαν οικογενειακώς στο Κάιρο αλλά και στην Πάρο, όπου πέρασαν τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Ήδη από την Μεγάλη Παρασκευή, η γνωστή Influencer και ο παρουσιαστής βρίσκονται στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα τους. Το ζευγάρι διασκέδασε με τους φίλους του, έκανε βόλτες στην παραλία και απόλαυσε λαχταριστούς μεζέδες.

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην Ανάσταση καθώς η φασαρία ίσως να μην έκανε καλό στον 4 μηνών γιο τους: «Σκεφτήκαμε ότι θα έχει κροτίδες και δεν θα είναι πολύ καλό για τον μικρό, οπότε είπαμε καλύτερα να μείνουμε μέσα, να κάνουμε αγκαλίτσες και του χρόνου θα είναι πάλι Ανάσταση».

Δες όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

 

 

 

Read More

And More