Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισαν το σπίτι τους – Βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι έτοιμοι να περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος τον Ιανουάριο θα γίνει ενός έτους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φέτος είχε έναν λόγο παραπάνω για να μπει από νωρίς στο κλίμα των Χριστουγέννων, αφού πλέον υπάρχει στη ζωή τους ο γιος τους, Πάρης, ο οποίος δείχνει να έχει ενθουσιαστεί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το βράδυ της Δευτέρας 27/11 η Ιωάννα Τούνη μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό τις ετοιμασίες για να στολίσει το σπίτι της. 

Σήμερα Τρίτη 28/11 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media μας έδειξε το αποτέλεσμα, το οποίο όπως θα δεις είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. 

Στο βίντεο ο μικρός Πάρης στέκεται κάτω από το δέντρο, κοιτώντας ενθουσιασμένος τα εντυπωσιακά στολίδια που έχουν «ντύσει» το σπίτι τους.

Όταν ετοιμάστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Ιωάννα Τούνη έδειξε το αποτέλεσμα…

 

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164