Ιωάννα Τούνη: Έγινε 30 ετών! Το μαγευτικό ταξίδι σε πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες για τα γενέθλιά της – Φωτογραφίες

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την Ιωάννα Τούνη, καθώς μπαίνει σε μια νέα δεκαετία της ζωής της. Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας έχει τα γενέθλιά της και κλείνει τα 30 της χρόνια.

Για να γιορτάσει αυτή την ημέρα, η Ιωάννα Τούνη διοργάνωσε για εκείνη και τους καλύτερους φίλους της ένα υπέροχο ταξίδι στις Μαλδίβες! Φυσικά στο πλευρό της ταξίδεψαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο 8 μηνών γιος της.

Η Influencer αποφάσισε να κάνει «δώρο» αυτό το ταξίδι στα αγαπημένα της πρόσωπα και όλοι μαζί να γιορτάσουν σήμερα με εντυπωσιακό τρόπο τα 30 της χρόνια. Η Ιωάννα Τούνη καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από τις εξωτικές διακοπές της, κάνοντας τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους να… ζηλεύουν!

Μπορεί πριν οκτώ μήνες να έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ωστόσο η ίδια δεν έχει πτοηθεί και πλέον κανονίζει τη ζωή και την καθημερινότητά της πάντα μαζί με τον μικρό «Νουνίτο», όπως αποκαλεί τον γιο της. 

Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τους φίλους της και την οικογένειά της απολαμβάνουν αμέτρητες βουτιές στην πισίνα και στη θάλασσα, κάνουν scuba diving, δοκιμάζουν ξεχωριστές λιχουδιές και διασκεδάζουν με τη ψυχή τους.

Σίγουρα αναμένουμε με ενδιαφέρον τι θα κάνει απόψε η Ιωάννα Τούνη για τα 30α γενέθλιά της!

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More