Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι στην Αμερική – Οι αναποδιές, το μπέρδεμα και οι φωνές του γιου της

Η Ιωάννα Τούνη αγαπά τα ταξίδια και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να επισκέπτεται έναν νέο προορισμό.

Μαζί της φυσικά έχει και τον γιο της Πάρη, που αν και μόλις ενός έτους έχει ταξιδέψει σε περισσότερες χώρες από όσες θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε με τον γιο της και τον καλό της φίλο Στέφανο στην Αμερική. Πρώτος σταθμός στο ταξίδι τους ήταν το Σικάγο, όπου φιλοξενήθηκαν στο σπίτι κάποιον φίλων και πελατών του διακοσμητή. Ωστόσο, ούτε από αυτό το ταξίδι της Influencer έλειψαν οι αναποδιές, αφού φτάνοντας στο Σικάγο, ανακάλυψε πως στο αεροδρόμιο έχασαν το καρότσι του γιου της, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αγοράσει άλλο.

Η παραμονή όμως στο Σικάγο ήταν σύντομη, αφού όπως ενημέρωσε τους ακόλουθούς της η Ιωάννα Τούνη, ο επόμενος σταθμός τους θα ήταν το Las Vegas, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

Αφού έφτασαν στο αεροδρόμιο συνειδητοποίησαν πως ο καλός της φίλος και διακοσμητής Στέφανος, μπέρδεψε το Las Vegas με το Los Angeles και τελικά πετάνε για L.Α. Κι εκεί όμως είχαν μια μικρή αναποδιά καθώς, αφού μπήκαν στο αεροπλάνο, τους έβγαλαν όλους έξω καθώς υπήρχε ένα πρόβλημα με τα σωσίβια του αεροσκάφους και μέχρι να αποκατασταθεί θα έπρεπε να παραμείνουν εκεί.

Μέσα σε όλα αυτά, ο μικρός Πάρης δείχνει να απολαμβάνει το ταξίδι του ενώ φροντίζει να δίνει πάντα το παρών στα βίντεο της μητέρας του με τις φωνές του.

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164