Ιωάννα Τούνη: Η αφοπλιστική της απάντηση στις κατηγορίες ότι βγάζει χρήματα… από «ανίερες πράξεις»

Η Ιωάννα Τούνη όσο βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας έχει ακούσει πολλά πράγματα για εκείνη και τις περισσότερες φορές, δυστυχώς, αρνητικά. Ωστόσο, η ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη δεν διστάζει να απαντά στις κατηγορίες και να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και μία από αυτές αφορούσαν τις διάφορες κατηγορίες που έχει ακούσει κατά καιρούς.

Μια από τις ερωτήσεις των followers της ήταν για το αν έχει ακούσε ότι βγάζει χρήματα από «ανίερες πράξεις». Η Ιωάννα Τούνη για ακόμη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια της και απάντησε χαρακτηριστικά: «Ακούω ότι κάνω βίζιτες από τα 17-18 μου… Δεν έχω κάνει ποτέ μου βίζιτες/σεξ επί πληρωμή, δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο να μου πληρώνει ο,τιδήποτε ή έστω να με πηγαίνει ταξίδια. Στους κομπλεξικούς ανθρώπους στέλνω φιλάκια… και καλή καρδιά! Ας κάθονται να βγάζουν ιστορίες για μένα αντί να κάνουν κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό τους. Γι’ αυτό θα παραμείνουν στον πάτο…».

Όσον αφορά τα κουτσομπολιά, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: “Αν κάθομαι και ασχολούμαι με σχόλια και κουτσομπολιά, δεν θα είχα καταφέρει στη ζωή μου απολύτως τίποτα!”.

Read More

And More