Ιωάννα Τούνη: Η επέμβαση στη μύτη, οι πρώτες αντιδράσεις και η ανυπομονησία για τη νέα της εικόνα

Μια νέα αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση έκανε η Ιωάννα Τούνη η οποία μπήκε στο χειρουργείο για πλαστική επέμβαση στη μύτη της. Η γνωστή influencer λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εκφραστεί ανοιχτά μέσα από τα social media για την αλλαγή που θέλει να δει στο πρόσωπό της. 

Ιωάννα Τούνη – Η απόφαση να κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της

«Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ», είχε αναφέρει η Ιωάννα Τούνη.

Λίγα 24ωρα αργότερα και η Ιωάννα Τούνη έκανε την επέμβαση, στιγμιότυπα της οποίας μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού της στο instagram…

Ιωάννα Τούνη – Οι πρώτες αντιδράσεις και η αναμονή για τη νέα της εικόνα

Περνώντας στο στάδιο της ανάρρωσης η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε με βίντεο στο instagram κάνοντας τα πρώτα σχόλια και την αντίδρασή της μετά την επέμβαση…

«Ζω, είμαι μία χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες ημέρες. Βασικά, αυτά είναι τα πολύ καλύτερα μούτρα μου. Χθες και προχθές δεν σου έκανα story για να μη δεις την ομορφιά μου. Ήμουν τόσο πρησμένη που δε μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και είπα να σου πω μία καλησπέρα» είπε  η Ιωάννα Τούνη.

 

Η στενή φίλη της Ιωάννας Τούνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη το απόγευμα της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου μίλησε με face time με την γνωστή influecner.

Το γνωστό μοντέλο ανέβασε στο instagram σχετικό απόσπασμα γράφοντας “σοκ”, κλείνοντας με τα χέρια το στόμα της, δείχνοντας έτσι την έκπληξη με την εικόνα της Ιωάννας Τούνη.

«Είναι σχεδόν καλά, απλά χρειάζεται αρκετή ανάρρωση», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Ιωάννα Τούνη να φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη

Η γνωστή influencer δείχνει να επιστρέφει στα social media ωστόσο απαιτείται ακόμα χρόνος προκειμένου να δει στον καθρέφτη το τελικό αποτέλεσμα το οποίο αγωνιά για να μοιραστεί μαζί με τους followers της!

Read More

And More