Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.

Η Ιωάννα Τούνη το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μάλιστα στην κάμερα τα επίσημα έγγραφα. «Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο» έγραψε η εγκυμονούσα influencer.

«Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό!» ακούγεται να λέει στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε.

Η Ιωάννα Τούνη εξήγησε γιατί δεν θα ήθελε να κάνει πολιτικό γάμο. «Δεν θα ήθελα να παντρευτώ έτσι βεβιασμένα. Εγώ στο μυαλό μου θα ήθελα να παντρευτώ, αν παντρευτώ, με την ησυχία μου, να βάλω την τέλεια νυφικάρα μου, να έχω το κορμί μου το σούπερ, να μπορώ να χορέψω, να μπορώ να πιω και να διασκεδάσω ελεύθερα γιατί τώρα ζορίζομαι με την εγκυμοσύνη. Όταν κι αν με το καλό γίνει, θα ήθελα να γίνει πάρτι. Βάσει νόμου είμαστε ψιλοπαντρεμένοι πλέον…».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τι είχε πει για την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη όταν ταξίδεψαν στη Βενετία

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει. Δεν το ήξερε (σ.σ. η Ιωάννα). Δεν το φανταζόταν γιατί σου λέει δεν το έχει κάνει τόσο καιρό και ξέρει για το παιδί. Χάνεται ο ρομαντισμός όταν η Ιωάννα Τούνη τα θέλει όλα στην εντέλεια, που να πάω εγώ ένας κοινός θνητός να κάνω μια απλή σκέψη… Όχι δεν γονάτισα.

Ήμουν μέσα στη γόνδολα και δεν το περίμενε. Εγώ είχα ζητήσει από το πράκτορά μας ένα τέλειο ξενοδοχείο με μπαλκόνι για να κάνουμε dinner έξω. Δεν υπήρχε μπαλκόνι. Έρχονται δύο κορίτσια για φωτογραφίες, που ήθελε να κάνει η Ιωάννα και λέω θέλω να κάνω πρόταση γάμου. Μου είπαν για ένα ωραίο μέρος στη γέφυρα αλλά ήθελε γόνδολα» είχε πει στο «Χαμογέλα και πάλι» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Read More

And More