Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Χαλκιδική απολαμβάνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία φροντίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί δίπλα στον γιο της, αλλά και στους στενούς της φίλους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εξόρμησή της σε παραλία της Χαλκιδικής, όπου χαλάρωσε σε ξαπλώστρα έχοντας δίπλα της τον μικρό Πάρη και την παρέα της. Ανάμεσα σε βουτιές, παιχνίδια στην άμμο και στιγμές ξεγνοιασιάς, η Ιωάννα Τούνη έδειξε να απολαμβάνει κάθε λεπτό των καλοκαιρινών της διακοπών.
«Κάποιος χουζουρεύει πάνω στη μανούλα του» έγραψε στο τρυφερό βίντεο η Ιωάννα Τούνη.
Η Χαλκιδική αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, καθώς συχνά επιλέγει τις παραλίες της για σύντομες αποδράσεις και στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αυτή τη φορά, το πρόγραμμα περιλάμβανε ήλιο, θάλασσα, καλή παρέα και πολλές οικογενειακές στιγμές, με τον μικρό Πάρη να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
