Ιωάννα Τούνη: Ξέφρενο γλέντι στο Ντουμπάι – “Πάρτι σαν να είναι το 2019”

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να μην βρέθηκε στο Ντουμπάι μαζί με τους περισσότερους Έλληνες την πρωτοχρονιά, πήγε όμως μαζί με την καλή της φίλη Στέλλα Πάσαρη τη μέρα της γιορτής της!

Η Ιωάννα απολαμβάνει το ταξί της αλλά και όλα όσα δεν μπορούν να απολαύσουν όσοι είναι στην Ελλάδα, δηλαδή το φαγητό στα εστιατόρια αλλά και τη διασκέδαση σε μεγάλα κλαμπς! Η σέξι Θεσσαλονικιά με τη φίλη της απόλαυσαν τα κοκτέιλς τους, μετά δείπνησαν με θαλασσινά σε γνωστό εστιατόρια ενώ μετά διασκέδασαν σε διάσημο νυχτερινό κέντρο του Ντουμπάι!

“Πάρτυ σαν να είναι το 2019”! έγραψε η Ιωάννα στα stories της που διασκεδάζει με την καρδιά της με τη Στέλλα!

Δες το βίντεο

 

Βέβαια η Ιωάννα δέχθηκε και αρνητικά σχόλια για το ταξίδι της και ανάμεσα σε αυτά του Παύλου Σταματόπουλου ο οποίος είπε στο “Έλα χαμογέλα” : “Αύριο, μεθαύριο αν ζητήσει η Ιωάννα Τούνη κάτι σε κοινωνικό σύνολο θα της γυρίσει κάποιος στην πλάτη και θα της πει πως δεν ασχολήθηκε με το τι γίνεται στην κοινωνία. Είναι, ρε παιδί μου, σαν να έχει πάρει φωτιά το Κορδελιό και εσένα σε ενδιαφέρει τι φόρεμα θα φορέσεις και τι φωτογραφία θα ανεβάσεις! Δηλαδή λίγο έχε συναίσθηση και τι συμβαίνει γύρω σου”

Read More

And More