Ιωάννα Τούνη – Μαίρη Συνατσάκη: Έμειναν χωρίς ρεύμα με τα νεογέννητα μωρά τους στο σπίτι – Βίντεο

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν αρκετές γειτονιές της Αττικής, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή ήταν από τους άτυχους της ημέρας, καθώς πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι με τα νεογέννητα μωρά τους.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου

Δημοσιεύοντας βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να φωτίζει με φακό, η Ιωάννα Τούνη αναφέρει πως έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, όσο ο γιος τους κοιμάται δίπλα τους.

Το ζευγάρι στη συνέχεια αποφάσισε να ανάψει το τζάκι περνώντας έτσι μια… ρομαντική βραδιά, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου τους.

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη από την άλλη έδειξε αρκετά πιο ανήσυχη, καθώς στην κατάψυξη έχει αποθηκεύσει αρκετό από το γάλα για την κόρη της, το οποίο θα αρχίσει να ξεπαγώνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

«Δεν είναι από ρομαντισμό, είναι που δεν έχουμε ηλεκτρισμό», έγραψε στην πρώτη ανάρτηση η Μαίρη Συνατσάκη.

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Πόσες ώρες αντέχει η κατάψυξη χωρίς ρεύμα; Αν υποψιαστώ ότι θα ξεπαγώσουν τα γάλατά μου, θα κάνω σε όλους μήνυση. Περιμένω να περάσει το πρώτο δίμηνο για να της δώσω μπιμπερό αλλά κάνω κάβα», ήταν η ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη όσο στο σπίτι της είχαν διακοπή ρεύματος.

Read More

And More