Ιωάννα Τούνη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου

Ιωάννα Τούνη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου | tlife.gr

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου έπειτα από ένα χρόνο σχέσης. Το ζευγάρι υπήρξε πολύ ερωτευμένο κατά τη διάρκεια της σχέσης του και δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που είχαμε δει στιγμιότυπα από τα δημόσια τρυφερά ενσταντανέ τους. Ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Τούνη ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να της θέσουν τα ερωτήματά τους. Πολλά από αυτά λοιπόν αφορούσαν τον πρόσφατο χωρισμό της. Η ξανθιά influencer δεν δίστασε και έδωσε τη δική της απάντηση:

«3/5 από τα μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! Eίναι οριστικός και αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν να είμαστε μαζί… Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά! Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο Instagram. Ωστόσο εάν συναντηθούμε έξω, κάποια στιγμή στο μέλλον, θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε».

Η Ιωάννα Τούνη δεν μασάει τα λόγια της!

READ more