Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου: Διασκέδασαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο! Video

Δύο ξένοι στο ίδιο μαγαζί! Μπορεί να έζησαν ένα σφοδρό έρωτα, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου πλέον δεν διατηρούν ούτε φιλικές σχέσεις. Η ξανθιά καλλονή και ο γνωστός μπασκετμπολίστας μετά από έναν χρόνο σχέσης τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους και από τότε έχουν προχωρήσει κανονικά στην προσωπική τους ζωή. Η Ιωάννα, μάλιστα, τους τελευταίους μήνες ζει τον έρωτα στο πλευρό του νέου της συντρόφου Χρήστου Τσεβρετζή, με τον οποίο μένουν μαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ήδη από χθες, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην Αθήνα για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές. Φυσικά, το βράδυ του Σαββάτου δεν γινόταν να μείνει μέσα και βγήκε έξω να διασκεδάσει μαζί με τις φίλες της. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί Έναστρον για να απολαύσει από κοντά τον Γιώργο Σαμπάνη και την Καίτη Γαρμπή.

Η δαιμόνια όμως Soula Glamorous ανακάλυψε πως στο ίδιο μαγαζί διασκέδαζε με την παρέα του ο πρώην της, Νώντας Παπαντωνίου! Οι δυο τους όπως θα δεις στο βίντεο ήταν ελάχιστα μέτρα μακριά και δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα!

Δες το βίντεο:

Read More

And More