Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου: Επιστροφή στο νησί των Ανέμων! Στην παραλία με… ασορτί ροζ μαγιό [pics]

Η μια φορά στην Μύκονο… δεν είναι ποτέ αρκετή! Η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου αφού επέστρεψαν για λίγο στην Θεσσαλονίκη και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αποφάσισαν να… ταξιδέψουν ξανά στο Νησί των Ανέμων για δεύτερη φορά. Η ξανθιά καλλονή και ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας, λίγο πριν κλείσουν τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους, έχουν ξεκινήσει για τα καλά τις καλοκαιρινές εξορμήσεις. Οι δυο τους ζουν έναν θυελλώδη έρωτα και όλοι μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό και ερωτευμένο ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη και τον Νώντα Παπαντωνίου σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές. Εντύπωση έκανε ότι το ζευγάρι φορούσε… ασορτί ροζ μαγιό, της εταιρίας της Ιωάννας. Βέβαια, δεν ήταν απλά μαγιό, καθώς πάνω ήταν σχεδιασμένα νόστιμα και… παχυντικά φαγητά όπως πίτσα, μπέργκερ και χοτ ντογκς.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως ήταν αναμενόμενο, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων και όχι άδικα, αφού διαθέτει ένα αξιοζήλευτο κορμί με εντυπωσιακές αναλογίες!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP