Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου: Ερωτευμένοι και απόλυτα ταιριαστοί στα σοκάκια της Μυκόνου! [pics]

Η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου είναι full in love και δεν το κρύβουν. Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχής της στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» και ο γοητευτικός μπασκετμπολίσταwς μετρούν σχεδόν ένα χρόνο σχέσης και είναι στα καλύτερά τους.

Οι κοινές εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονται, με τους paparazzi να τους απαθανατίζουν συχνά-πυκνά σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ σε δημόσια θέα, ενώ δεν λείπουν και οι αναρτήσεις, άλλοτε τρυφερές και άλλοτε πιο.. καυτές, που κάνουν κατά καιρούς και οι δύο στα social media.

Πρόσφατα, η Ιωάννα και ο Νώντας ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές του από τη Μύκονο, όπου πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από το άγχος της καθημερινότητάς τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τις βουτιές του,  ενώ μαγνήτισε πάνω του όλα τα βλέμματα, αφού ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό στις κοσμικές παραλίες που βρέθηκε.

Ο φωτογραφικός φακός, ωστόσο, τους εντόπισε και κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου στα Ματογιάννια, όπου χαμογελαστοί και ευδιάθετοι έκαναν τη βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού. Η Ιωάννα Τούνη, ντυμένη στα μαύρα και sexy όπως πάντα, έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ ο Νώντας Παπαντωνίου ήταν συνεχώς δίπλα της και είχε μάτια μόνο για εκείνη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More